Od 24. do 26. aprila organizovan je Coronathon, prvi online hakaton u Crnoj Gori pod pokroviteljstvom Ministarstva nauke, Ministarstva kulture i UNDP-a.

Realizaciju su pomogli i suorganizatori Devclub, Alicorn, Digitalizuj.me, Naučno-tehnološki park Crne Gore, Tehnopolis i Mtel digitalna fabrika.

Za takmičenje se prijavilo preko 100 timova, a organizatori su odabrali 15 koji su se takmičili na samom hakatonu. Prvo mjesto je osvojila ideja YouLearn, mi smo bili drugi, a AB+ treći, detaljan izvještaj imate na ovom linku.

Mi smo odlučili da tu prvi put javno predstavimo našu ideju, samu prezentaciju možete pogledati ispod.

Snimak Livestream-a

Rješenje koje je tamo predstavljeno razvijeno je za 48 sati tokom samog hakatona i ono predstavlja pojednostavljenu verziju platforme Trguj.me. Konačna platforma će biti mnogo naprednija, ali kako bi ispoštovali pravila hakatona, na samom takmičenju radili smo sve od nule.

Hakaton je bio sjajna prilika da široj publici predstavimo našu ideju i da nas kompanije iz Crne Gore i regiona primjete i kontaktiraju.

Mi nastavljamo rad na Trguj.me još jače i u narednim nedeljama objavićemo našu platformu.

Ukoliko ste registrovano preduzeće, preduzetnik ili poljoprivrednik i želite da povećate svoje prodaje, prijavite se na https://bit.ly/2Y3uabr

Ako imate već postojeću prodavnicu, još bolje. Moći ćete iz prve ruke da uporedite rezultate koje dobijate na platformi Trguj.me sa prodajnim brojevima koje ostvaruje vaš sajt ili postojeći prodajni kanali. Mali nagovještaj, rezultati na našoj plaformi će biti bolji 🙂